"Fotovakschool - Graduates 2017"
 
 

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor de tentoonstelling van het werk van zes fotografen die in 2017 afstudeerden aan de Fotovakschool. De tentoonstelling is te bezichtigen van 11 april t/m 12 mei 2018.

 

Boy Surminski
Zijn portretten blinken uit in een bijzonder gevoel van contact tussen de geportretteerde en de fotograaf. Niet alleen de keuze van de personages maar mede het gebruik van passende belichting maakt dat het intrigerende portretten worden.

Boy Surminski - Angel Boy Surminski - Varusa
Chantal van Kollenburg - Alzheimer Chantal van Kollenburg
Een maatschappelijk actueel onderwerp zodanig in beeld brengen dat wegkijken niet meer mogelijk is. De ouder wordende mens wordt geconfronteerd met ziektes als Alzheimer en thuiszorg. Deze serie laat de kleine angstige wereld en de onmacht van de geportretteerde zien.
Chantal van Kollenburg - Alzheimer

Edwin Hunter
Doorleefde portretten van veteranen van diverse onderdelen van de Nederlandse Krijgsmacht. Kenmerken als gezichtsuitdrukkingen, fysieke oorlogsgevolgen, trots en prestaties maken deze serie tot een indrukwekkend geheel.

Edwin Hunter - Dhr. Aarts Edwin Hunter - Dhr. Mattijs
Elisa Hartog - Driss Elisa Hartog - Johan

Elisa Hartog
Stilte, maar toch zoveel te vertellen. Prachtige weergave in beeld en taal, waardoor de toeschouwer zelf de stilte kan ervaren. Hiermee geeft ze op integere wijze invulling aan de innerlijke problematiek van dove- en slechthorende mensen.

Petra Versteeg
Intense blikken, strak aangesneden close-up portretten van ouderen in de herfst van hun leven.

Petra Versteeg - MG_9776.151
Petra Versteeg - MG_9542.16

				Ursula van Bunte - Paul Kraagurs 
				Ursula van Bunte - Kaas

Ursula van Bunte
Een grote verscheidenheid aan stijl, beeldtaal en humor. Door haar onconventionele kijk op stillevens en oude meesters, het gebruik van kunststof attributen en interpretatie van de wereld maakt ze bijzonder werk.

U wordt van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie op zondag 8 april 2018 om 16:00 uur. De fotografen zullen aanwezig zijn tijdens de opening, die zal worden verricht door Fotogalerie Objektief.

De openingstijden van Fotogalerie Objektief zijn van woensdag t/m zaterdag van 12.30 tot 17.00 uur.

   
  Introductie  
         
  Expositie  
  Toekomst  
  Vorig  
  Historie  
 
  Workshop  
  Boeken  
  Locatie  
  Contact  
 
  Links  
     

Fotogalerie Objektief · Walstraat 33 · NLD-7511GE Enschede · www.fotogalerie-objektief.nl